Rooijakkers Over De Vloer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rooijakkers Over De Vloer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rooijakkers Over De Vloer gemist? Bekijk hier de hele uitzending Art gaat zondag 4 juni in Rooijakkers over de vloer op bezoek bij Edson da Graça. De presentator vertelt meer over zijn leven voordat hij bij RTL als presentator aan de slag ging, en laat zien hoe zijn privéleven er zoal uitziet. Vierde kind voor EdsonArt komt deze keer over de vloer bij presentator Edson da Graça. Er is nogal veel gebeurd in het leven van de presentator de afgelopen tijd. Hij tekende afgelopen jaar een contract bij RTL, trouwde met zijn grote liefde Maud en hij werd ook nog eens vader van zijn vierde kind. Edson emotioneelArt neemt in deze aflevering een kijkje in het drukke gezinsleven van Edson en samen gaan ze terug naar de school waar Edson als leraar heeft gewerkt. Edson reageert emotioneel als Art als verrassing een aantal oud-leerlingen heeft uitgenodigd. Alle fragmenten uit deze uitzending Rooijakkers over de vloer: zo vroeg Edson da Graça zijn Maud ten huwelijk Bekijk deze video »
Uitzending :
Rooijakkers Over De Vloer gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Art gaat zondag 4 juni in Rooijakkers over de vloer op bezoek bij Edson da Graça. De presentator vertelt meer over zijn leven voordat hij bij RTL als presentator aan de slag ging, en laat zien hoe zijn privéleven er zoal uitziet.

Vierde kind voor Edson
Art komt deze keer over de vloer bij presentator Edson da Graça. Er is nogal veel gebeurd in het leven van de presentator de afgelopen tijd. Hij tekende afgelopen jaar een contract bij RTL, trouwde met zijn grote liefde Maud en hij werd ook nog eens vader van zijn vierde kind.

Edson emotioneel
Art neemt in deze aflevering een kijkje in het drukke gezinsleven van Edson en samen gaan ze terug naar de school waar Edson als leraar heeft gewerkt. Edson reageert emotioneel als Art als verrassing een aantal oud-leerlingen heeft uitgenodigd.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Rooijakkers over de vloer

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV