Brand Joan Muyskenweg in Amsterdam: dit is de situatie (video)

Brand Joan Muyskenweg in Amsterdam: dit is de situatie (video)

Brand <em>Joan Muyskenweg</em> in Amsterdam: dit is de situatie (video) Alle bewoners van het appartementencomplex aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam-Oost, waar zaterdagavond rond 20.00 uur een zeer grote brand uitbrak, brengen de nacht van zaterdag op zondag elders door. Hart van Nederland gaat langs de Joan Muyskenweg voor het laatste nieuws, bekijk de beelden hierboven. Overnachten in hotelsPas om 02.30 uur was het vuur volledig onder controle. Tientallen woningen op verschillende verdiepingen hebben brand-, rook- en waterschade opgelopen. Bovendien zit het hele gebouw voorlopig zonder stroom. "Daarom werd zaterdagavond besloten om geen van de bewoners 's nachts terug te laten keren, meldt de brandweer. Sommigen konden terecht bij vrienden en familie. Voor alle anderen is nachtopvang in omliggende hotels geregeld", laat Hart van Nederland weten. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven. Bekijk ook Video: twee tieners (13) geven zich aan na grote brand Sydney Bekijk deze video » Heftig: tientallen caravans verwoest na een grote brand in Oudelande Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Alle bewoners van het appartementencomplex aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam-Oost, waar zaterdagavond rond 20.00 uur een zeer grote brand uitbrak, brengen de nacht van zaterdag op zondag elders door. Hart van Nederland gaat langs de Joan Muyskenweg voor het laatste nieuws, bekijk de beelden hierboven.

Overnachten in hotels
Pas om 02.30 uur was het vuur volledig onder controle. Tientallen woningen op verschillende verdiepingen hebben brand-, rook- en waterschade opgelopen. Bovendien zit het hele gebouw voorlopig zonder stroom. "Daarom werd zaterdagavond besloten om geen van de bewoners 's nachts terug te laten keren, meldt de brandweer. Sommigen konden terecht bij vrienden en familie. Voor alle anderen is nachtopvang in omliggende hotels geregeld", laat Hart van Nederland weten.

Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV