ZIEN: Rob Kemps met nieuwe vriendin in Parijs

ZIEN: Rob Kemps met nieuwe vriendin in Parijs

ZIEN: <em>Rob Kemps</em> met nieuwe vriendin in Parijs Rob Kemps is in de wolken. De presentator geniet momenteel samen met zijn nieuwe vlam, danseres Stephanie Klaver, van een trip in het buitenland. Shownieuws heeft het hierover in de video hierboven. Stad van de liefdeDe twee delen op social media beelden dat ze in Parijs zijn. In de video bovenaan de pagina is te zien dat de twee al op verschillende plekken in de Franse hoofdstad zijn geweest. Rob heeft twee maanden na de breuk met de moeder van zijn kinderen, de relatie met Stephanie bevestigd. Rob en zijn ex Miriam werden in juni 2022 de trotse ouders van dochtertje Lola. Ze kregen twee jaar eerder hun zoontje Manu. Bekijk de Shownieuws-video over Rob Kemps en zijn liefde hierboven. Zien: Rob Kemps zoenend gespot met nieuwe vlam Stephanie Klaver (Story) Bekijk deze video » Zien: Rob Kemps in de stad van de liefde met nieuwe vriendin! Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Rob Kemps is in de wolken. De presentator geniet momenteel samen met zijn nieuwe vlam, danseres Stephanie Klaver, van een trip in het buitenland. Shownieuws heeft het hierover in de video hierboven.

Stad van de liefde
De twee delen op social media beelden dat ze in Parijs zijn. In de video bovenaan de pagina is te zien dat de twee al op verschillende plekken in de Franse hoofdstad zijn geweest. Rob heeft twee maanden na de breuk met de moeder van zijn kinderen, de relatie met Stephanie bevestigd. Rob en zijn ex Miriam werden in juni 2022 de trotse ouders van dochtertje Lola. Ze kregen twee jaar eerder hun zoontje Manu.

Bekijk de Shownieuws-video over Rob Kemps en zijn liefde hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV