Hart van Nederland: meerdere gewonden bij vermoedelijke straatrace in Helmond (video)

Hart van Nederland: meerdere gewonden bij vermoedelijke straatrace in Helmond (video)

<em>Hart van Nederland</em>: meerdere gewonden bij vermoedelijke straatrace in Helmond (video) Door een vermoedelijke straatrace tussen twee auto’s zijn zaterdagavond in Helmond zes mensen in het ziekenhuis beland. Op de Europaweg botste een van de twee auto’s achterop een taxibusje, dat stilstond voor een stoplicht, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Brand Joan Muyskenweg in Amsterdam: dit is de situatie (video) Bekijk deze video » Zien: fans staan al dagen in de rij voor concert Harry Styles in Amsterdam (video) Bekijk deze video » Bewoners in shock door Joan Muyskenweg-brand: "Trouwjurk, ringen, alles weg" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Door een vermoedelijke straatrace tussen twee auto’s zijn zaterdagavond in Helmond zes mensen in het ziekenhuis beland. Op de Europaweg botste een van de twee auto’s achterop een taxibusje, dat stilstond voor een stoplicht, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV