Danny de Munk terug van weggeweest na 'Ciske de Rat-schandaal' en doet verslag (video)

Danny de Munk terug van weggeweest na 'Ciske de Rat-schandaal' en doet verslag (video)

<em>Danny de Munk</em> terug van weggeweest na 'Ciske de Rat-schandaal' en doet verslag (video) In Tilburg is het Festival van het Levenslied losgebarsten. Zanger Danny de Munk doet voor Shownieuws verslag. Danny is een tijd terug slecht in het nieuws gekomen: in april 2022 deelde Yvonne Coldeweijer een video over Danny's geheime leven. Hij zou zich "vreselijk" hebben misdragen, en vooral tijdens de voorstellingen van Ciske de Rat. Nu lijkt Danny weer terug van weggeweest. UitzinnigNa een roerige periode die hij graag snel achter zich laat, doet hij nu speciaal voor Shownieuws vanuit Tilburg verslag van het Festival van het Levenslied: "Het is altijd weer uitzinnig", vertelt hij over de sfeer. "Ik heb hier al meerdere malen gestaan." Bekijk hierboven de Shownieuws-video met Danny de Munk tijdens het Festival van het Levenslied. Bekijk ook Zie: Danny de Munk na getuigenverhoor: 'Rug recht, ik ben tevreden over vandaag' Bekijk deze video » Getuigenverhoor Danny de Munk duurde 7 uur: 'Er is iets opmerkelijks gebeurd' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Tilburg is het Festival van het Levenslied losgebarsten. Zanger Danny de Munk doet voor Shownieuws verslag. Danny is een tijd terug slecht in het nieuws gekomen: in april 2022 deelde Yvonne Coldeweijer een video over Danny's geheime leven. Hij zou zich "vreselijk" hebben misdragen, en vooral tijdens de voorstellingen van Ciske de Rat. Nu lijkt Danny weer terug van weggeweest.

Uitzinnig
Na een roerige periode die hij graag snel achter zich laat, doet hij nu speciaal voor Shownieuws vanuit Tilburg verslag van het Festival van het Levenslied: "Het is altijd weer uitzinnig", vertelt hij over de sfeer. "Ik heb hier al meerdere malen gestaan."

Bekijk hierboven de Shownieuws-video met Danny de Munk tijdens het Festival van het Levenslied.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV