Zien: smoorverliefde Rob Kemps met nieuwe liefde Stephanie in het theater

Zien: smoorverliefde Rob Kemps met nieuwe liefde Stephanie in het theater

Zien: smoorverliefde <em>Rob Kemps</em> met nieuwe liefde Stephanie in het theater Zanger Rob Kemps en zijn nieuwe liefde Stephanie Klaver zijn weer terug van hun romantische weekendje in Parijs. Dit keer genieten ze in het openbaar van een voorstelling van Richard Groenendijk. TheaterbezoekRob Kemps is smoorverliefd en 'verbergt' zijn vriendin Stephanie niet langer meer en geniet samen met haar van een voorstelling van Richard Groenendijk in Carré. Het lijkt helemaal 'aan' tussen de twee. Bekijk de beelden zelf hierboven. Bekijk ook Zien: Rob Kemps zoenend gespot met nieuwe vlam Stephanie Klaver (Story) Bekijk deze video » ZIEN: Rob Kemps met nieuwe vriendin in Parijs Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zanger Rob Kemps en zijn nieuwe liefde Stephanie Klaver zijn weer terug van hun romantische weekendje in Parijs. Dit keer genieten ze in het openbaar van een voorstelling van Richard Groenendijk.

Theaterbezoek
Rob Kemps is smoorverliefd en 'verbergt' zijn vriendin Stephanie niet langer meer en geniet samen met haar van een voorstelling van Richard Groenendijk in Carré. Het lijkt helemaal 'aan' tussen de twee. Bekijk de beelden zelf hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV