Zien: fans staan al dagen in de rij voor concert Harry Styles in Amsterdam (video)

Zien: fans staan al dagen in de rij voor concert Harry Styles in Amsterdam (video)

Zien: fans staan al dagen in de rij voor concert Harry Styles in Amsterdam (video) Dagen in de rij staan om tijdens het concert een glimp op te vangen van je idool. Fans van het Britse popicoon Harry Styles zitten al uren of soms zelfs dagen voor de Johan Cruijff ArenA, omdat ze alles ervoor willen doen om hun favoriete artiest van dichtbij te zien optreden. Hart van Nederland zocht ze op. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. ZIEN: Brand bij Efteling-show Raveleijn Bekijk deze video » ZIEN: auto schept vrouw en tweejarig kind op de fiets in Hoogeveen Bekijk deze video » Brand Joan Muyskenweg in Amsterdam: dit is de situatie (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dagen in de rij staan om tijdens het concert een glimp op te vangen van je idool. Fans van het Britse popicoon Harry Styles zitten al uren of soms zelfs dagen voor de Johan Cruijff ArenA, omdat ze alles ervoor willen doen om hun favoriete artiest van dichtbij te zien optreden. Hart van Nederland zocht ze op.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV