Het Jachtseizoen gemist? Lenige Jaimie Vaes & Estelle Cruijff liggen dubbel in de auto

Het Jachtseizoen gemist? Lenige Jaimie Vaes & Estelle Cruijff liggen dubbel in de auto

Deze week zagen we hoe Jaimie Vaes en Estelle Cruijff uit handen probeerden te blijven van StukTV. De vriendinnen hadden grote stress toen ze op een auto(boot) zaten. Bekijk de beelden hieronder.

"Plat, plat, plat, plat"
Lukte het Jaimie en Estelle om vier uur uit handen te blijven van hun achtervolgers? In het fragment dat we hieronder zien hebben de dames enorme stress in een auto en vraagt de chauffeur aan ze om plat te liggen: "Dat zijn ze. Plat, plat,plat,plat!"

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Het Jachtseizoen</em> gemist? Lenige <em>Jaimie Vaes &amp; Estelle Cruijff</em> liggen dubbel in de auto Deze week zagen we hoe Jaimie Vaes en Estelle Cruijff uit handen probeerden te blijven van StukTV. De vriendinnen hadden grote stress toen ze op een auto(boot) zaten. Bekijk de beelden hieronder. "Plat, plat, plat, plat"Lukte het Jaimie en Estelle om vier uur uit handen te blijven van hun achtervolgers? In het fragment dat we hieronder zien hebben de dames enorme stress in een auto en vraagt de chauffeur aan ze om plat te liggen: "Dat zijn ze. Plat, plat,plat,plat!" Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Yolanthe en Monica bloednerveus door StukTV-trio in Het Jachtseizoen: "Plankgas!" Bekijk deze video » Zien: Peter Gillis en Rob Geus aan de drank tijdens Het Jachtseizoen Bekijk deze video »
TV :
Het Jachtseizoen gemist? Lenige Jaimie Vaes & Estelle Cruijff liggen dubbel in de auto

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV