Geen vertrouwen in Rutte bij WNL op Zondag: "Wie gelooft er nog in dit kabinet?"

Geen vertrouwen in Rutte bij WNL op Zondag: "Wie gelooft er nog in dit kabinet?"

Sunday 4 June 2023 om 13:28

Hieronder zie je een fragment uit WNL op Zondag van zondag 4 juni. Je kan de hele uitzending van 4 juni terugkijken bij Gids.tv.

Geen vertrouwen in <em>Rutte</em> bij <em>WNL op Zondag</em>: &quot;Wie gelooft er nog in dit kabinet?&quot; Hieronder zie je een fragment uit WNL op Zondag van zondag 4 juni. Je kan de hele uitzending van 4 juni terugkijken bij Gids.tv. Gisteren, zaterdag 3 juni, hielden VVD, SP en ChristenUnie hun congres. Bij de VVD ging dat er hard aan toe. Mark Rutte wil koste wat kost het kabinet niet laten vallen. "We zijn onvermoeibaar", zei de partijleider enigszins getergd tijdens de Liberale Open Dag van de VVD. Voormalig CDA-staatssecretaris Mona Keijzer snapt die ergernis van Rutte wel, zegt ze bij WNL Op Zondag. Bekijk hierboven het fragment uit WNL op Zondag. Je kunt de beste fragmenten van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook WNL Op Zondag gemist? Sterrenrestaurant De Librije kent ook zware tijden Bekijk deze video » Rob de Wijk: gaat het westen F-16's leveren aan Oekraïne? 'Kwestie van timing' (video) Bekijk deze video »
TV :
Geen vertrouwen in Rutte bij WNL op Zondag: "Wie gelooft er nog in dit kabinet?"

Gisteren, zaterdag 3 juni, hielden VVD, SP en ChristenUnie hun congres. Bij de VVD ging dat er hard aan toe. Mark Rutte wil koste wat kost het kabinet niet laten vallen. "We zijn onvermoeibaar", zei de partijleider enigszins getergd tijdens de Liberale Open Dag van de VVD. Voormalig CDA-staatssecretaris Mona Keijzer snapt die ergernis van Rutte wel, zegt ze bij WNL Op Zondag.

Bekijk hierboven het fragment uit WNL op Zondag. Je kunt de beste fragmenten van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's