André Hazes is enorm trots op deze prestatie, bekijk de beelden

André Hazes is enorm trots op deze prestatie, bekijk de beelden

<em>André Hazes</em> is enorm trots op deze prestatie, bekijk de beelden André Hazes, die onlangs negatief in het nieuws kwam vanwege een leerplicht, zit weer lekker in zijn vel. De zanger is enorm trots op zijn prestatie en deelt dit met zijn Instagramvolgers. Bekijk de beelden van een fitte Hazes hierboven. AfvallenBack on track", schreeuwt hij. Hazes is weer spierballen aan het kweken en is trots op deze prestatie. André viel flink af en was uit vorm doordat hij kampte met verslavingen, dit kwam goed naar voren in de documentairereeks die gemaakt werd over zijn leven . Bekijk de Shownieuws-video met een fitte Hazes hierboven. Bekijk ook ZIEN: Andre en Monique voor de rechter wegens vakantie buiten schoolvakantie Bekijk deze video » Zien: André Hazes vraagt advies na training Bekijk deze video »
Show :
Sunday 4 June 2023 om 14:16

André Hazes, die onlangs negatief in het nieuws kwam vanwege een leerplicht, zit weer lekker in zijn vel. De zanger is enorm trots op zijn prestatie en deelt dit met zijn Instagramvolgers. Bekijk de beelden van een fitte Hazes hierboven.

Afvallen
Back on track", schreeuwt hij. Hazes is weer spierballen aan het kweken en is trots op deze prestatie. André viel flink af en was uit vorm doordat hij kampte met verslavingen, dit kwam goed naar voren in de documentairereeks die gemaakt werd over zijn leven .

Bekijk de Shownieuws-video met een fitte Hazes hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's