Open Air: Sylvia Geersen gewond geraakt en manlief Joris verzorgt haar

Open Air: Sylvia Geersen gewond geraakt en manlief Joris verzorgt haar

<em>Open Air</em>: Sylvia Geersen <em>gewond</em> geraakt en manlief <em>Joris</em> verzorgt haar Sylvia Geersen, die meedeed aan De Bachelorette, is nog steeds smoorverliefd op haar Joris. Deze man die hetzelfde programma won weet wat hij in handen heeft. Joris verzorgt Sylvia heel goed. Zo ook na een kleine verwonding op het festival Open Air. Bekijk de romantische beelden in de Shownieuws-video hierboven. VoetSylvia Geersen wordt flink in de watten gelegd tijdens het festival Open Air na een verwonding aan haar voet. Gelukkig is kapitein Joris, haar lieftallige vriend, daar om haar te verzorgen en flink in de watten te leggen. Bekijk ook Verliefde Sylvia Geersen kust erop los met Joris op Koningsdag Bekijk deze video » Video: Sylvia Geersen en haar Joris willen zo snel mogelijk een kindje Bekijk deze video » Sylvia Geersen en Joris zijn stapelverliefd, 'we zijn onafscheidelijk!' Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Sylvia Geersen, die meedeed aan De Bachelorette, is nog steeds smoorverliefd op haar Joris. Deze man die hetzelfde programma won weet wat hij in handen heeft. Joris verzorgt Sylvia heel goed. Zo ook na een kleine verwonding op het festival Open Air. Bekijk de romantische beelden in de Shownieuws-video hierboven.

Voet
Sylvia Geersen wordt flink in de watten gelegd tijdens het festival Open Air na een verwonding aan haar voet. Gelukkig is kapitein Joris, haar lieftallige vriend, daar om haar te verzorgen en flink in de watten te leggen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV