Video: honderden Harry Styles-fans gestrand in Utrecht door treinstoring

Video: honderden Harry Styles-fans gestrand in Utrecht door treinstoring

Video: honderden <em>Harry Styles</em>-fans gestrand in Utrecht door treinstoring Fans van Harry Styles hebben veel last van de treinstoring rondom Amsterdam. Zoals te zien op onderstaande beelden is het op Utrecht Centraal enorm druk. ConcertVanavond staat Harry Styles met zijn Love On Tour in de Johan Cruijff ArenA, net als morgen en overmorgen. In de afgelopen dagen stond het plein rondom de ArenA al vol met fans. Het concert begint wat later om ervoor te zorgen dat de meeste fans toch op tijd zullen zijn. Bekijk de video's van Shownieuws en Twitter hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Harry Styles helpt fans om uit de kast te komen: bekijk de beelden (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: fans staan al dagen in de rij voor concert Harry Styles in Amsterdam (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: geen treinen van en naar Amsterdam Centraal door storing (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Fans van Harry Styles hebben veel last van de treinstoring rondom Amsterdam. Zoals te zien op onderstaande beelden is het op Utrecht Centraal enorm druk.

Concert
Vanavond staat Harry Styles met zijn Love On Tour in de Johan Cruijff ArenA, net als morgen en overmorgen. In de afgelopen dagen stond het plein rondom de ArenA al vol met fans. Het concert begint wat later om ervoor te zorgen dat de meeste fans toch op tijd zullen zijn.

Bekijk de video's van Shownieuws en Twitter hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's