Harry Styles: As it was (LIVE in Amsterdam Arena)

Harry Styles: As it was (LIVE in Amsterdam Arena)

Harry Styles: <em>As it was</em> (LIVE in Amsterdam Arena) Harry Styles kon zondagavond, tijdens zijn veelbesproken concert in de Amsterdam Arena, uiteraard niet vertrekken voordat hij zijn wereldhit As it was ten gehore had gebracht. Het nummer stond maar liefst 18 weken bovenaan de Top 40 en dat is een record. As it was in de Arena zie je hieronder. Hierboven zie je hoe honderden Harry-fans de afgelopen nacht werden opgevangen in de Ziggo Dome, doordat ze vanwege een treinstoring niet meer naar huis konden komen. Bekijk ook Video: honderden Harry Styles-fans gestrand in Utrecht door treinstoring Bekijk deze video » Eerste beelden: Harry Styles schittert in Johan Cruijff ArenA (video) Bekijk deze video » College Tour: zo reageert Jutta Leerdam op vragen over wangedrag Jake Paul Bekijk deze video »
TV :
Maandag 5 juni 2023 om 08:05

Harry Styles kon zondagavond, tijdens zijn veelbesproken concert in de Amsterdam Arena, uiteraard niet vertrekken voordat hij zijn wereldhit As it was ten gehore had gebracht. Het nummer stond maar liefst 18 weken bovenaan de Top 40 en dat is een record.

As it was in de Arena zie je hieronder. Hierboven zie je hoe honderden Harry-fans de afgelopen nacht werden opgevangen in de Ziggo Dome, doordat ze vanwege een treinstoring niet meer naar huis konden komen.

Actuele video's

Meer actuele video's