Lang Leve de Liefde: Karin (De Scheetjes) gaat op date met Marcel

Lang Leve de Liefde: Karin (De Scheetjes) gaat op date met Marcel

Karin van Scheijndel, bekend van de reallife-serie De Scheetjes, doet mee aan Lang Leve de Liefde en gaat op date met Marcel. Dat wordt spannend want ze heeft best wat wat eisen: 'Ik hou niet van dikke mannen en kale mannen met een baard.'

De eerste beelden van de date zie je hieronder

Lang Leve de Liefde: Karin (<em>De Scheetjes</em>) gaat op date met Marcel Karin van Scheijndel, bekend van de reallife-serie De Scheetjes, doet mee aan Lang Leve de Liefde en gaat op date met Marcel. Dat wordt spannend want ze heeft best wat wat eisen: 'Ik hou niet van dikke mannen en kale mannen met een baard.' De eerste beelden van de date zie je hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook College Tour: zo reageert Jutta Leerdam op vragen over wangedrag Jake Paul Bekijk deze video » Harry Styles: As it was (LIVE in Amsterdam Arena) Bekijk deze video » Shownieuws: doen Meilandjes iets met kritiek op Code Rosé? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's