Drama in trein door treinstoring Amsterdam: "Lampen gingen uit, iedereen er weer uit"

Drama in trein door treinstoring Amsterdam: "Lampen gingen uit, iedereen er weer uit"

Drama in trein door treinstoring <em>Amsterdam</em>: &quot;Lampen gingen uit, iedereen er weer uit&quot; Hart van Nederland komt met de laatste situatie rondom de treinstoring rond Amsterdam en Utrecht op maandag 5 juni 2023, 9.30 uur. Zie de Hart van Nederland-video hieronder. Donkere treinVerslaggever Leon Mastik vertelt vanuit Utrecht over de treinstoring. Deze leek te zijn verholpen maar het lijkt weer hommeles te zijn. Leon vertelt dat er een trein aan kwam rijden op Utrecht Centraal en de passagiers erg blij instapten. De blijdschap was alleen van korte duur. De trein zat bomvol en het licht ging ineens uit. Na een paar minuten kwamen de mensen weer uit de trein. Wanneer is deze treinstoring opgelost en kunnen we weer de trein instappen rond Amsterdam? Bekijk ook Video: treinstoring gooit roet in het eten voor Nederlandse concertgangers Harry Styles Bekijk deze video » Hart van Nederland: pizzabezorger (17) botst op passerende trein en overlijdt (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hart van Nederland komt met de laatste situatie rondom de treinstoring rond Amsterdam en Utrecht op maandag 5 juni 2023, 9.30 uur. Zie de Hart van Nederland-video hieronder.

Donkere trein
Verslaggever Leon Mastik vertelt vanuit Utrecht over de treinstoring. Deze leek te zijn verholpen maar het lijkt weer hommeles te zijn. Leon vertelt dat er een trein aan kwam rijden op Utrecht Centraal en de passagiers erg blij instapten. De blijdschap was alleen van korte duur. De trein zat bomvol en het licht ging ineens uit. Na een paar minuten kwamen de mensen weer uit de trein. Wanneer is deze treinstoring opgelost en kunnen we weer de trein instappen rond Amsterdam?

Actuele video's

Meer actuele video's