ZIEN: dit doet Frans Bauer met ongezond eten (video)

ZIEN: dit doet Frans Bauer met ongezond eten (video)

ZIEN: dit doet <em>Frans Bauer</em> met ongezond eten (video) Frans Bauer is alweer 23 kilo afgevallen maar dat gaat uiteraard niet zomaar, blijkt ook wel weer uit een filmpje dat de sympathieke volkszanger maandagochtend op Twitter plaatste. Hij heeft een lekker kopje koffie besteld op het terras en krijgt daar een aanlokkelijk stukje boterkoek bij geserveerd: 'Is dat goed voor Frans? Nee. Wat doet hij ermee?' Het antwoord op die vraag zie je hieronder. In de video bovenaan deze pagina vertelt Frans hoe hij al zoveel kilo is kwijtgeraakt. Bekijk ook College Tour: zo reageert Jutta Leerdam op vragen over wangedrag Jake Paul Bekijk deze video » Harry Styles: As it was (LIVE in Amsterdam Arena) Bekijk deze video » Mark Rutte pakt verslaggever aan: 'Heb jij nou een leuk leven?' (video) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Frans Bauer is alweer 23 kilo afgevallen maar dat gaat uiteraard niet zomaar, blijkt ook wel weer uit een filmpje dat de sympathieke volkszanger maandagochtend op Twitter plaatste. Hij heeft een lekker kopje koffie besteld op het terras en krijgt daar een aanlokkelijk stukje boterkoek bij geserveerd: 'Is dat goed voor Frans? Nee. Wat doet hij ermee?'

Het antwoord op die vraag zie je hieronder. In de video bovenaan deze pagina vertelt Frans hoe hij al zoveel kilo is kwijtgeraakt.

Actuele video's

Meer actuele video's