Katja Schuurman (48): 'Je mag de natuur best een beetje helpen' (video)

Katja Schuurman (48): 'Je mag de natuur best een beetje helpen' (video)

Katja Schuurman (48): 'Je mag de natuur best een beetje helpen' (video) Katja Schuurman ziet er met haar 48 jaar nog altijd prachtig en energiek uit. Dat ze richting de 50 gaat omarmt ze dan ook maar: 'Je hoeft het ook niet te overdrijven en je mag de natuur best een beetje helpen', vertelt ze op Instagram. Op welke manier ze dat doet zie je hieronder. In de video bovenaan deze pagina zie je hoe de relatie van Schuurman begin dit jaar tot een einde kwam. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) Bekijk ook College Tour: zo reageert Jutta Leerdam op vragen over wangedrag Jake Paul Bekijk deze video » Mark Rutte pakt verslaggever aan: 'Heb jij nou een leuk leven?' (video) Bekijk deze video » ZIEN: dit doet Frans Bauer met ongezond eten (video) Bekijk deze video »
Show :
Maandag 5 juni 2023 om 10:28

Katja Schuurman ziet er met haar 48 jaar nog altijd prachtig en energiek uit. Dat ze richting de 50 gaat omarmt ze dan ook maar: 'Je hoeft het ook niet te overdrijven en je mag de natuur best een beetje helpen', vertelt ze op Instagram.

Op welke manier ze dat doet zie je hieronder. In de video bovenaan deze pagina zie je hoe de relatie van Schuurman begin dit jaar tot een einde kwam.

Actuele video's

Meer actuele video's