Lang Leve de Liefde-deelnemers GIEREN het uit: 'Ik pis in mijn broek'

Lang Leve de Liefde-deelnemers GIEREN het uit: 'Ik pis in mijn broek'

Er is wat onduidelijkheid bij Dave en Iris over of ze nu zout of juist suiker in huis hebben. Eerst dachten ze dat het zout was maar dat blijkt niet helemaal te kloppen: 'Misschien heb ik wel suiker over de asperges gegooid', biecht Dave op.

'Ik pis in mijn broek'
Dat resulteert in een flink lachsaldo bij zijn date, die uitroept: 'Nee. Jij bent toch kok! Oh.. ik pis in mijn broek.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde-deelnemers GIEREN het uit: 'Ik pis in mijn broek' Er is wat onduidelijkheid bij Dave en Iris over of ze nu zout of juist suiker in huis hebben. Eerst dachten ze dat het zout was maar dat blijkt niet helemaal te kloppen: 'Misschien heb ik wel suiker over de asperges gegooid', biecht Dave op. 'Ik pis in mijn broek'Dat resulteert in een flink lachsaldo bij zijn date, die uitroept: 'Nee. Jij bent toch kok! Oh.. ik pis in mijn broek.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang leve de liefde: is verlegen Samantha wel klaar voor een relatie? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Karin (De Scheetjes) gaat op date met Marcel Bekijk deze video » Mark Rutte pakt verslaggever aan: 'Heb jij nou een leuk leven?' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's