Martien Meiland woedend op Erica door kapotte trekker: "Gister nieuw gekocht!"

Martien Meiland woedend op Erica door kapotte trekker: "Gister nieuw gekocht!"

<em>Martien Meiland</em> woedend op Erica door kapotte <em>trekker</em>: &quot;Gister nieuw gekocht!&quot; Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. En dat gaat er weer heftig aan toe. Martien Meiland is helemaal over de zeik: "Net nieuw gekocht gisteren!" Bekijk het fragment hieronder. Stukke trekkerMartien is al de hele ochtend in de weer met een trekker. Erica heeft de trekker in haar hand en komt erachter dat deze kapot is: "Ze heeft hem kapot gemaakt", zegt Maxime Meiland tegen Martien. Martien is er kapot van. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. En dat gaat er weer heftig aan toe. Martien Meiland is helemaal over de zeik: "Net nieuw gekocht gisteren!" Bekijk het fragment hieronder.

Stukke trekker
Martien is al de hele ochtend in de weer met een trekker. Erica heeft de trekker in haar hand en komt erachter dat deze kapot is: "Ze heeft hem kapot gemaakt", zegt Maxime Meiland tegen Martien. Martien is er kapot van.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's