Marianne Weber trapt op rem na ziekte: ‘Er is meer dan roem en zingen’ (video)

Marianne Weber trapt op rem na ziekte: ‘Er is meer dan roem en zingen’ (video)

<em>Marianne Weber</em> trapt op rem na ziekte: ‘Er is meer dan roem en zingen’ (video) Corry Konings zegt optreden bij De Bevers in Ahoy af (video) Marianne Weber werkt niet meer zo veel als vroeger. De 67-jarige zangeres doet het tegenwoordig een stuk rustiger aan en dat bevalt haar prima. Marianne woont tegenwoordig op Gran Canaria en heeft het daar erg naar haar zin. Volgens haar gaan de jaren tellen en daarom geniet ze erg van dingen naast haar zangcarrière. “Als je ernstig ziek bent geweest, ga je ook anders over dingen nadenken”, vertelt Weber, die inmiddels is genezen van borstkanker. “Dan weet je ook: er is meer in het leven dan alleen roem en zingen.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Festival van het Levenslied 2023 in Tilburg opnieuw een groot succes (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Corry Konings zegt optreden bij De Bevers in Ahoy af (video)

Marianne Weber werkt niet meer zo veel als vroeger. De 67-jarige zangeres doet het tegenwoordig een stuk rustiger aan en dat bevalt haar prima. Marianne woont tegenwoordig op Gran Canaria en heeft het daar erg naar haar zin. Volgens haar gaan de jaren tellen en daarom geniet ze erg van dingen naast haar zangcarrière. “Als je ernstig ziek bent geweest, ga je ook anders over dingen nadenken”, vertelt Weber, die inmiddels is genezen van borstkanker. “Dan weet je ook: er is meer in het leven dan alleen roem en zingen.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV