Dit zijn de winnaars van Special Forces VIPS 2023: "Begon zelfs te hallucineren"

Dit zijn de winnaars van Special Forces VIPS 2023: "Begon zelfs te hallucineren"

Lees hier onze serierecensie van het huidige seizoen van Special Forces VIPS.

Wat zagen we dit seizoen weer zware opdrachten in Special Forces VIPS. Uiteindelijk is het alleen Jorien ter Mors en Thijs van Leeuwen gelukt om als enige twee rekruten de training van de special forces te volbrengen.

"Bomen als mensen"
Maar dat ging niet zonder slag of stoot, zo legt Jorien uit in een nieuwe aflevering van Special Forces VIPS: Ik Geef Op. Bekijk de aflevering hieronder."Ik ging hallucineren van vermoeidheid. Dat heb ik nog nooit gehad. Ik zag bomen in mensen veranderen", vertelt Jorien. "We hebben elkaar echt er doorheen moeten slepen."

Je kunt fragmenten van Special Forces VIPS: Ik Geef Op via Gids.tv terugkijken en de afleveringen van Special Forces VIPS terugkijken via Videoland.

Dit zijn de winnaars van <em>Special Forces VIPS 2023</em>: &quot;Begon zelfs te hallucineren&quot; Lees hier onze serierecensie van het huidige seizoen van Special Forces VIPS. Wat zagen we dit seizoen weer zware opdrachten in Special Forces VIPS. Uiteindelijk is het alleen Jorien ter Mors en Thijs van Leeuwen gelukt om als enige twee rekruten de training van de special forces te volbrengen. "Bomen als mensen"Maar dat ging niet zonder slag of stoot, zo legt Jorien uit in een nieuwe aflevering van Special Forces VIPS: Ik Geef Op. Bekijk de aflevering hieronder."Ik ging hallucineren van vermoeidheid. Dat heb ik nog nooit gehad. Ik zag bomen in mensen veranderen", vertelt Jorien. "We hebben elkaar echt er doorheen moeten slepen." Je kunt fragmenten van Special Forces VIPS: Ik Geef Op via Gids.tv terugkijken en de afleveringen van Special Forces VIPS terugkijken via Videoland.
Serie :
Dit zijn de winnaars van Special Forces VIPS 2023: "Begon zelfs te hallucineren"

Actuele video's

Meer actuele video's