Thijs en Jorien opgelucht na voltooien Special Forces VIPS: 'Hele lichaam kapot' (video)

Thijs en Jorien opgelucht na voltooien Special Forces VIPS: 'Hele lichaam kapot' (video)

Monday 5 June 2023 om 17:59

Lees hier onze serierecensie van het huidige seizoen van Special Forces VIPS.

Thijs van Leeuwen en Jorien ter Mors hebben de hele training van de special forces weten te voltooien en wonnen daarmee dit seizoen van Special Forces VIPS. Daar is Thijs verbaasd over, zo legt hij uit in de laatste aflevering van Special Forces VIPS: Ik Geef Op Hij heeft lange tijd gedacht dat ook Denzel Hajema en Levi Rigters het zouden schoppen tot de eindstreep. Hij is maar wat trots dat hij - samen met Jorien - als enige de felbegeerde band van de special forces mag dragen.

Thijs en Jorien opgelucht na voltooien <em>Special Forces VIPS</em>: 'Hele lichaam kapot' (video) Lees hier onze serierecensie van het huidige seizoen van Special Forces VIPS. Thijs van Leeuwen en Jorien ter Mors hebben de hele training van de special forces weten te voltooien en wonnen daarmee dit seizoen van Special Forces VIPS. Daar is Thijs verbaasd over, zo legt hij uit in de laatste aflevering van Special Forces VIPS: Ik Geef Op Hij heeft lange tijd gedacht dat ook Denzel Hajema en Levi Rigters het zouden schoppen tot de eindstreep. Hij is maar wat trots dat hij - samen met Jorien - als enige de felbegeerde band van de special forces mag dragen. Je kunt fragmenten van Special Forces VIPS terugkijken bij Gids.tv en alle afleveringen van Special Forces VIPS terugkijken via Videoland. Levi Rigters bij Special Forces: 'Ook als je nul hebt, kan je 110% geven' Bekijk deze video » Lotte van Zijl vertrekt uit Special Forces VIPS na beslissing legerleiding (video) Bekijk deze video » Dit zijn de winnaars van Special Forces VIPS 2023: "Begon zelfs te hallucineren" Bekijk deze video »
TV :
Thijs en Jorien opgelucht na voltooien Special Forces VIPS: 'Hele lichaam kapot' (video)

Je kunt fragmenten van Special Forces VIPS terugkijken bij Gids.tv en alle afleveringen van Special Forces VIPS terugkijken via Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's