Dierenbescherming redt 31 honden en katten uit kleine vieze woning Utrecht

Dierenbescherming redt 31 honden en katten uit kleine vieze woning Utrecht

Dierenbescherming redt 31 honden en katten uit kleine vieze woning Utrecht De Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) heeft vorige week maar liefst 31 katten en honden uit een appartement in Utrecht gehaald. De beestjes waren ernstig verwaarloosd. De dieren zaten in een ernstig vervuilde woning van zo’n 40 vierkante meter. Zo zaten zeven hondjes bij elkaar in een kleine kooi, ook had een aantal dieren een luier om. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Aram had vleesetende bacterie: 'Op nippertje gered van de dood' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: brand op camping Nunspeet legt caravans en tenten in de as (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) heeft vorige week maar liefst 31 katten en honden uit een appartement in Utrecht gehaald. De beestjes waren ernstig verwaarloosd. De dieren zaten in een ernstig vervuilde woning van zo’n 40 vierkante meter. Zo zaten zeven hondjes bij elkaar in een kleine kooi, ook had een aantal dieren een luier om.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV