Hart van Nederland: vrienden leggen bloemen voor overleden pizzabezorger Roy (17)

Hart van Nederland: vrienden leggen bloemen voor overleden pizzabezorger Roy (17)

<em>Hart van Nederland</em>: vrienden leggen bloemen voor overleden pizzabezorger Roy (17) Vrienden, klasgenoten en teamgenoten van de 17-jarige Roy leggen maandagochtend bloemen bij de spoorwegovergang waar hij zondagmiddag op een trein botste, zie je in Hart van Nederland. Roy overleefde de klap niet. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Drama in trein door treinstoring Amsterdam: "Lampen gingen uit, iedereen er weer uit" Bekijk deze video » Brandbom: woning Tuindorp-Buiksloot in Amsterdam-Noord bekogeld Bekijk deze video » Belangrijk: verkeersregels Frankrijk en Spanje aangepast (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vrienden, klasgenoten en teamgenoten van de 17-jarige Roy leggen maandagochtend bloemen bij de spoorwegovergang waar hij zondagmiddag op een trein botste, zie je in Hart van Nederland. Roy overleefde de klap niet.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV