Erik flirt met Mirthe in Een Jaar Van Je Leven: ‘Tu es beautiful’

Erik flirt met Mirthe in Een Jaar Van Je Leven: ‘Tu es beautiful’

Erik flirt met Mirthe in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: ‘Tu es beautiful’ Zien: De zoveelste ruzie tussen Erik en Moraima In Een Jaar Van Je Leven lijkt het erop dat Erik flink zit te flirten met Mirthe. Zij is een Franse bui en helaas kan Erik daarom niet echt vloeiend meegaan in het gesprek, maar het wordt wel duidelijk dat hij haar wel ziet zitten. Erik geeft Mirthe complimenten. “Tu es beautiful”, aldus Erik, die toch maar overgaat op het Nederlands. “Ik vind dat je er netjes uitziet vandaag. Ik durf zo met je een restaurant binnen te stappen.” Dat komt goed uit, want Erik heeft bij ‘Restaurant Le Loods’ gereserveerd, voor twee personen… Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven)
Monday 5 June 2023 om 16:26

Zien: De zoveelste ruzie tussen Erik en Moraima

In Een Jaar Van Je Leven lijkt het erop dat Erik flink zit te flirten met Mirthe. Zij is een Franse bui en helaas kan Erik daarom niet echt vloeiend meegaan in het gesprek, maar het wordt wel duidelijk dat hij haar wel ziet zitten. Erik geeft Mirthe complimenten. “Tu es beautiful”, aldus Erik, die toch maar overgaat op het Nederlands. “Ik vind dat je er netjes uitziet vandaag. Ik durf zo met je een restaurant binnen te stappen.” Dat komt goed uit, want Erik heeft bij ‘Restaurant Le Loods’ gereserveerd, voor twee personen…

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's