Hart van Nederland: grote uitslaande brand bij revalidatiecentrum Arnhem (video)

Hart van Nederland: grote uitslaande brand bij revalidatiecentrum Arnhem (video)

<em>Hart van Nederland</em>: grote uitslaande brand bij revalidatiecentrum Arnhem (video) Bij revalidatiecentrum Klimmendaal in Arnhem is maandagmiddag een grote brand uitgebroken. Bij de brand komt veel rook vrij, die van veraf is te zien. Het is nog niet bekend of er gewonden zijn gevallen, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Drama in trein door treinstoring Amsterdam: "Lampen gingen uit, iedereen er weer uit" Bekijk deze video » Belangrijk: verkeersregels Frankrijk en Spanje aangepast (video) Bekijk deze video » ZIEN: Auto rijdt Action-filiaal binnen, de bestuurder was dronken Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bij revalidatiecentrum Klimmendaal in Arnhem is maandagmiddag een grote brand uitgebroken. Bij de brand komt veel rook vrij, die van veraf is te zien. Het is nog niet bekend of er gewonden zijn gevallen, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV