Marcel & Gijs openen talkshow op geheel eigen wijze: 'Wilfred Genee ruikt lekker' (video)

Marcel & Gijs openen talkshow op geheel eigen wijze: 'Wilfred Genee ruikt lekker' (video)

<em>Marcel &amp; Gijs openen</em> talkshow op geheel eigen wijze: 'Wilfred Genee ruikt lekker' (video) Hierboven zie je een fragment van Marcel & Gijs van maandag 5 juni. Je kan de hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv of KIJK.nl. Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman blikken in het decor van Vandaag Inside vooruit op hun talkshow Marcel & Gijs. Daarbij vragen ze zichzelf af waarom ze nu eigenlijk een talkshow wilden... Vandaag InsideDe heren lijken zich op de valreep te beseffen hoe groot de schoenen zijn die ze moeten vullen, namelijk die van de best bekeken talkshow van het moment, Vandaag Inside, met als presentator de lekker ruikende Wilfred Genee. Marcel & Gijs is vanaf maandag 5 juni elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hierboven zie je een fragment van Marcel & Gijs van maandag 5 juni. Je kan de hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv of KIJK.nl.

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman blikken in het decor van Vandaag Inside vooruit op hun talkshow Marcel & Gijs. Daarbij vragen ze zichzelf af waarom ze nu eigenlijk een talkshow wilden...

Vandaag Inside
De heren lijken zich op de valreep te beseffen hoe groot de schoenen zijn die ze moeten vullen, namelijk die van de best bekeken talkshow van het moment, Vandaag Inside, met als presentator de lekker ruikende Wilfred Genee.

Marcel & Gijs is vanaf maandag 5 juni elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV