Marcel & Gijs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Marcel & Gijs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Marcel & Gijs gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf maandag 5 juni kun je bij SBS6 kijken naar een gloednieuwe talkshow: Marcel & Gijs. Zij nemen tijdens de zomer het stokje over van de heren van Vandaag Inside. Het is de grote vraag of zij in de buurt kunnen komen van de torenhoge kijkcijfers van deze populaire talkshow tijdens de vakantiemaanden. Alle fragmenten uit deze uitzending Marcel & Gijs openen talkshow op geheel eigen wijze: 'Wilfred Genee ruikt lekker' (video) Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen: 'Openbaar vervoer is vies en goor' (Marcel & Gijs) Bekijk deze video » Marcel & Gijs: VVD'er Thierry Aartsen beledigt SBS-publiek, Jan Slagter reageert geschokt Bekijk deze video » Gasten bij Marcel & GijsJournalist, schrijver en mediapersoonlijkheid Marcel van Roosmalen en schrijver, presentator en programmamaker Gijs Groenteman zijn vanaf maandag vier weken lang te zien met hun eigen actuele talkshow op SBS6. Het is een pop-up show die om 21.30 uur wordt uitgezonden van maandag tot en met vrijdag. Het controversiële duo bespreekt in de liveshow op geheel eigen wijze de actualiteiten van de dag. Hierbij schuiven dagelijks gasten aan. Trekken Marcel & Gijs ook miljoen kijkers?Marcel & Gijs is de vervanger van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen die vakantie gaan vieren. Vandaag Inside gaat met de kijkcijfers regelmatig over de miljoenengrens heen, zouden Marcel & Gijs dat ook kunnen bereiken? Van Roosmalen en Groenteman hebben samen een podcast en waren op NPO 3 te zien met Media Inside, een satirische show waarin de heren geregeld losgingen op allerlei tv-programma’s en BN’ers.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf maandag 5 juni kun je bij SBS6 kijken naar een gloednieuwe talkshow: Marcel & Gijs. Zij nemen tijdens de zomer het stokje over van de heren van Vandaag Inside. Het is de grote vraag of zij in de buurt kunnen komen van de torenhoge kijkcijfers van deze populaire talkshow tijdens de vakantiemaanden.

Gasten bij Marcel & Gijs
Journalist, schrijver en mediapersoonlijkheid Marcel van Roosmalen en schrijver, presentator en programmamaker Gijs Groenteman zijn vanaf maandag vier weken lang te zien met hun eigen actuele talkshow op SBS6. Het is een pop-up show die om 21.30 uur wordt uitgezonden van maandag tot en met vrijdag. Het controversiële duo bespreekt in de liveshow op geheel eigen wijze de actualiteiten van de dag. Hierbij schuiven dagelijks gasten aan.

Trekken Marcel & Gijs ook miljoen kijkers?
Marcel & Gijs is de vervanger van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen die vakantie gaan vieren. Vandaag Inside gaat met de kijkcijfers regelmatig over de miljoenengrens heen, zouden Marcel & Gijs dat ook kunnen bereiken? Van Roosmalen en Groenteman hebben samen een podcast en waren op NPO 3 te zien met Media Inside, een satirische show waarin de heren geregeld losgingen op allerlei tv-programma’s en BN’ers.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Marcel & Gijs

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV