De Moeite Waard?! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Moeite Waard?! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Moeite Waard?! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dinsdag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van een woon-programma, in De moeite waard?! draait het allemaal om het ‘flippen’. Een nieuw duo gaat deze keer de uitdaging aan om een woning op te knappen en hopelijk met winst te verkopen. Beetje ervaring met klussenDeze keer kun je zien hoe alleenstaande moeder Majoke samen met haar zoon Marijn het flipavontuur aangaat. Majoke heeft een beetje ervaring op het gebied van klussen, maar een verbouwing samen met haar zoon is helemaal nieuw… Bob Sikkes geeft adviesAls Majoke en Marijn nog maar even bezig zijn met het klussen in de woning blijkt het een enorme uitdaging te zijn en lopen de spanningen al snel op. Tijl Beckand en bouwexpert Bob Sikkes zijn er om de twee advies te geven. Toch komt ook deze keer de vraag bovendrijven: is het allemaal wel de moeite waard?
Uitzending :
De Moeite Waard?! gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Dinsdag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van een woon-programma, in De moeite waard?! draait het allemaal om het ‘flippen’. Een nieuw duo gaat deze keer de uitdaging aan om een woning op te knappen en hopelijk met winst te verkopen.

Beetje ervaring met klussen
Deze keer kun je zien hoe alleenstaande moeder Majoke samen met haar zoon Marijn het flipavontuur aangaat. Majoke heeft een beetje ervaring op het gebied van klussen, maar een verbouwing samen met haar zoon is helemaal nieuw…

Bob Sikkes geeft advies
Als Majoke en Marijn nog maar even bezig zijn met het klussen in de woning blijkt het een enorme uitdaging te zijn en lopen de spanningen al snel op. Tijl Beckand en bouwexpert Bob Sikkes zijn er om de twee advies te geven. Toch komt ook deze keer de vraag bovendrijven: is het allemaal wel de moeite waard?

Bekijk hier alle video's en artikelen van De moeite waard?!

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV