Hart van Nederland: enorme brand in grote varkenstal in Groningse Beerta

Hart van Nederland: enorme brand in grote varkenstal in Groningse Beerta

Tuesday 6 June 2023 om 19:35

In een enorme schuur van een varkensbedrijf in het Groningse dorp Beerta is dinsdagmiddag een grote brand uitgebroken. Met veel kracht is geprobeerd de varkens uit de brandende schuren te halen. Tientallen varkens overleefden het maar er kwamen ook varkens om, hoeveelheden zijn niet bekend.

<em>Hart van Nederland:</em> enorme brand in grote varkenstal in Groningse <em>Beerta</em> In een enorme schuur van een varkensbedrijf in het Groningse dorp Beerta is dinsdagmiddag een grote brand uitgebroken. Met veel kracht is geprobeerd de varkens uit de brandende schuren te halen. Tientallen varkens overleefden het maar er kwamen ook varkens om, hoeveelheden zijn niet bekend. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: grote uitslaande brand bij revalidatiecentrum Arnhem (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: bestuurder en vijf kinderen gewond na ernstig ongeval Zeeland (video) Bekijk deze video » Bijzonder: Harry Styles doet gender reveal voor Nederlandse fan Romy Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's