Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Tegenwoordig gaat er geen dag voorbij zonder dat de familie Gillis in het entertainmentnieuws verschijnt. Ondanks alle perikelen die momenteel spelen gaat de realitysoap Familie Gillis: massa is kassa gewoon door, en dinsdag 6 juni is een bijzondere uitzending. Peters nieuwe vriendin Wendy begint zich namelijk al helemaal thuis te voelen. Alle fragmenten uit deze uitzending Peter geeft Nicol een trap na: 'Oude foto's eruit, nieuwe erin' (Massa is kassa) Bekijk deze video » Hevige strijd Peter en ex NicolIn dit seizoen is Nicol Kremers de grote afwezige, zij en Peter hebben even geleden besloten om uit elkaar te gaan. Nicol is veelal online in sexy poses te vinden en heeft besloten om aangifte tegen Peter te doen van mishandeling van een jaar geleden. Peter heeft ondertussen een nieuwe liefde gevonden in Wendy, en zij wordt nu ook gevolgd in de serie. Wendy voelt zich al thuisDe hele familie Gillis moet in deze aflevering van de soap aan de bak. Het voorjaarsseizoen gaat beginnen dus moeten alle parken aan een grondige controle worden onderworpen. Controlefreak Peter houdt uiteraard alles in de gaten. Peters nieuwe vriendin Wendy voelt zich al helemaal thuis en bemoeit zich met onder meer de inhoud van de koelkast. En beste vrienden Johnny en Mieke duiken de studio in om hun nieuwe hit in te zingen.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tuesday 6 June 2023 om 21:28

Tegenwoordig gaat er geen dag voorbij zonder dat de familie Gillis in het entertainmentnieuws verschijnt. Ondanks alle perikelen die momenteel spelen gaat de realitysoap Familie Gillis: massa is kassa gewoon door, en dinsdag 6 juni is een bijzondere uitzending. Peters nieuwe vriendin Wendy begint zich namelijk al helemaal thuis te voelen.

Hevige strijd Peter en ex Nicol
In dit seizoen is Nicol Kremers de grote afwezige, zij en Peter hebben even geleden besloten om uit elkaar te gaan. Nicol is veelal online in sexy poses te vinden en heeft besloten om aangifte tegen Peter te doen van mishandeling van een jaar geleden. Peter heeft ondertussen een nieuwe liefde gevonden in Wendy, en zij wordt nu ook gevolgd in de serie.

Wendy voelt zich al thuis
De hele familie Gillis moet in deze aflevering van de soap aan de bak. Het voorjaarsseizoen gaat beginnen dus moeten alle parken aan een grondige controle worden onderworpen. Controlefreak Peter houdt uiteraard alles in de gaten. Peters nieuwe vriendin Wendy voelt zich al helemaal thuis en bemoeit zich met onder meer de inhoud van de koelkast. En beste vrienden Johnny en Mieke duiken de studio in om hun nieuwe hit in te zingen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa

Actuele video's

Meer actuele video's