Hart van Nederland-presentator Maarten Steendam overvallen door bijzondere vraag (Marcel & Gijs)

Hart van Nederland-presentator Maarten Steendam overvallen door bijzondere vraag (Marcel & Gijs)

Net als tijdens de eerste uitzending van Marcel & Gijs zorgde ook dinsdag het gesprekje met Hart van Nederland-presentatoren Maarten Steendam en Mirella van Markus weer voor bijzondere tv: 'Stemmen jullie je kleren eigenlijk ook op elkaar af en Maarten, wat ben jij voor een jongen?'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van dinsdag 6 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

Hart van Nederland-presentator <em>Maarten Steendam</em> overvallen door bijzondere vraag (<em>Marcel &amp; Gijs</em>) Net als tijdens de eerste uitzending van Marcel & Gijs zorgde ook dinsdag het gesprekje met Hart van Nederland-presentatoren Maarten Steendam en Mirella van Markus weer voor bijzondere tv: 'Stemmen jullie je kleren eigenlijk ook op elkaar af en Maarten, wat ben jij voor een jongen?' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van dinsdag 6 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV