Vera in Lang Leve de Liefde: 'Ik kan mijn bedpartners niet meer tellen'

Vera in Lang Leve de Liefde: 'Ik kan mijn bedpartners niet meer tellen'

Vera in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik kan mijn bedpartners niet meer tellen' Vera's date vraagt of ze kan raden hoeveel bedpartners hij al gehad heeft: 'Doe een gok.' Ze komt uit op zeven maar dat blijkt niet het juiste antwoord: het zijn er namelijk minder. Hoeveel waren het er bij Vera zelf dan? 'Dat weet ik niet. Veel, veel. Ik kan ze niet meer tellen.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe deelnemer Dave vertelt over de gangbang waar hij aan mee deed. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Lang Leve de Liefde (@langlevedeliefdenl) Bekijk ook Roy Donders: 'Deze heftige ingreep staat nu op het programma' (video) Bekijk deze video » Pikante Nicol Kremers: 'Ik ga aan het werk' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vera's date vraagt of ze kan raden hoeveel bedpartners hij al gehad heeft: 'Doe een gok.' Ze komt uit op zeven maar dat blijkt niet het juiste antwoord: het zijn er namelijk minder. Hoeveel waren het er bij Vera zelf dan? 'Dat weet ik niet. Veel, veel. Ik kan ze niet meer tellen.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe deelnemer Dave vertelt over de gangbang waar hij aan mee deed.

Actuele video's

Meer actuele video's