Opbloeiende romance in Lang Leve de Liefde? 'Vind het superleuk met jou'

Opbloeiende romance in Lang Leve de Liefde? 'Vind het superleuk met jou'

Het duurt bij Koen niet altijd lang voordat hij kriebels voor iemand krijgt die hij leuk vindt, zo vertelt hij zijn date Talitha. Heeft hij dan ook al kriebels voor haar wellicht? 'Dat niet maar ik vind het wel gewoon superleuk met jou, ik voel me heel erg op mijn gemak.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Opbloeiende romance in <em>Lang Leve de Liefde</em>? 'Vind het superleuk met jou' Het duurt bij Koen niet altijd lang voordat hij kriebels voor iemand krijgt die hij leuk vindt, zo vertelt hij zijn date Talitha. Heeft hij dan ook al kriebels voor haar wellicht? 'Dat niet maar ik vind het wel gewoon superleuk met jou, ik voel me heel erg op mijn gemak.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Pikante Nicol Kremers: 'Ik ga aan het werk' (video) Bekijk deze video » Vera in Lang Leve de Liefde: 'Ik kan mijn bedpartners niet meer tellen' Bekijk deze video » Video: 'Pleidooi om Matthijs van Nieuwkerk terug op de buis te krijgen' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV