Aandoenlijk! Vanavond in Kinderen kopen een huis: dochter wil graag waterdichte ramen

Aandoenlijk! Vanavond in Kinderen kopen een huis: dochter wil graag waterdichte ramen

Woensdag 7 juni 2023 om 15:14

Aandoenlijk! Vanavond in <em>Kinderen kopen een huis</em>: dochter wil graag waterdichte ramen Sinds een aantal jaar wonen de Syrische Lara en Ammar in Nederland met hun twee dochters Alisar en Lamar in Nederland. Vanavond in Kinderen kopen een huis gaan de meiden op zoek naar een koophuis. Momenteel huurt het gezin een appartement in Amstelveen waar ze zich thuis voelen maar vanwege het budget zijn ze genoodzaakt buiten Amstelveen te zoeken. Wat zijn zoal de wensen van Alisar en Lamar? In ieder geval waterdichte en ook winddichte ramen. Bekijk het fragment van Kinderen kopen een huis hieronder. Bekijk hierboven een fragment uit de aflevering van Kinderen kopen een huis van vorige week. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Kinderen kopen een huis is elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Kinderen kopen een huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook ZIEN: extreem dure villa Beyoncé en Jay-Z van 200 miljoen dollar Bekijk deze video » Kopen zonder Kijken: Hein en Quirine zien welk huis ze hebben gekocht Bekijk deze video » Nieuw seizoen Kinderen kopen een huis vanaf 24 mei te zien: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Aandoenlijk! Vanavond in Kinderen kopen een huis: dochter wil graag waterdichte ramen

Sinds een aantal jaar wonen de Syrische Lara en Ammar in Nederland met hun twee dochters Alisar en Lamar in Nederland. Vanavond in Kinderen kopen een huis gaan de meiden op zoek naar een koophuis. Momenteel huurt het gezin een appartement in Amstelveen waar ze zich thuis voelen maar vanwege het budget zijn ze genoodzaakt buiten Amstelveen te zoeken. Wat zijn zoal de wensen van Alisar en Lamar? In ieder geval waterdichte en ook winddichte ramen.

Bekijk het fragment van Kinderen kopen een huis hieronder.

Bekijk hierboven een fragment uit de aflevering van Kinderen kopen een huis van vorige week.

Kinderen kopen een huis is elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Kinderen kopen een huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's