Vanavond op tv: documentaire Plastic China

Vanavond op tv: documentaire Plastic China

Vanavond is de documentaire Plastic China te zien. Deze schrijnende, dicht op de huid geschoten film heeft geen uitleg nodig, de beelden vertellen een universeel verhaal over sociale ongelijkheid.

Recyclen
Op zoek naar werk verlieten de ongeschoolde ouders van Yi Jie hun gebied van herkomst. Ze sorteren en recyclen nu plastic afval uit Europa, de Verenigde Staten en Azië. Het gezin leeft letterlijk tussen bergen plastic en gore verbrandingsdampen. Toch weten de kinderen altijd verborgen schatten te vinden: een zakje met ballonnen, mooie tijdschriften om plaatjes uit te knippen en nieuwe verhalen mee te maken.

Lees hier meer over de documentaire Plastic China.

Bekijk hieronder de trailer van Plastic China, vanavond om 22.00 uur te zien op National Geographic.

Vanavond op tv: documentaire <em>Plastic China</em> Vanavond is de documentaire Plastic China te zien. Deze schrijnende, dicht op de huid geschoten film heeft geen uitleg nodig, de beelden vertellen een universeel verhaal over sociale ongelijkheid. RecyclenOp zoek naar werk verlieten de ongeschoolde ouders van Yi Jie hun gebied van herkomst. Ze sorteren en recyclen nu plastic afval uit Europa, de Verenigde Staten en Azië. Het gezin leeft letterlijk tussen bergen plastic en gore verbrandingsdampen. Toch weten de kinderen altijd verborgen schatten te vinden: een zakje met ballonnen, mooie tijdschriften om plaatjes uit te knippen en nieuwe verhalen mee te maken. Lees hier meer over de documentaire Plastic China. Bekijk hieronder de trailer van Plastic China, vanavond om 22.00 uur te zien op National Geographic.
TV :
Vanavond op tv: documentaire Plastic China
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: documentaire Plastic China of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV