Zien: Katja Schuurman lachend gespot met haar ex, zijn ze toch weer samen?

Zien: Katja Schuurman lachend gespot met haar ex, zijn ze toch weer samen?

Zien: <em>Katja Schuurman</em> lachend gespot met haar ex, zijn ze toch weer samen? Katja Schuurman: 'Ik houd van Thijs en Freek allebei' (video) Katja Schuurman liet in maart nog weten dat het over en uit was met de zestien jaar jongere Niek Schrijvershof. De twee werden vorig jaar voor het eerst gespot op een terras in Amsterdam, maar een paar maanden geleden liet de actrice nog weten dat de twee een punt hadden gezet achter hun relatie. Maar Story komt nu met opvallende kiekjes. Op de foto’s zijn Katja en haar ex Niek samen lachend te zien, hebben ze hun relatie toch nieuw leven ingeblazen? Katja had eerder relaties met Thijs Römer en Freek van Noortwijk, met wie ze beiden een kind heeft. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Relatiebreuk tussen Katja Schuurman en zestien jaar jongere vriend Bekijk deze video » Katja Schuurman (48): 'Je mag de natuur best een beetje helpen' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 8 juni 2023 om 09:40

Katja Schuurman: 'Ik houd van Thijs en Freek allebei' (video)

Katja Schuurman liet in maart nog weten dat het over en uit was met de zestien jaar jongere Niek Schrijvershof. De twee werden vorig jaar voor het eerst gespot op een terras in Amsterdam, maar een paar maanden geleden liet de actrice nog weten dat de twee een punt hadden gezet achter hun relatie. Maar Story komt nu met opvallende kiekjes. Op de foto’s zijn Katja en haar ex Niek samen lachend te zien, hebben ze hun relatie toch nieuw leven ingeblazen? Katja had eerder relaties met Thijs Römer en Freek van Noortwijk, met wie ze beiden een kind heeft.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's