Lang Leve de Liefde: Arno laat z'n 'versiermoves' zien, indrukwekkend?

Lang Leve de Liefde: Arno laat z'n 'versiermoves' zien, indrukwekkend?

In Lang Leve de Liefde is Jolanda benieuwd naar de versiertrucs van Arno. Hoe pakt hij het eerste contact aan? Arno wil dat best vertellen, hij staat er zelfs voor op van de bank om z'n 'moves' te laten zien. Of Jolanda onder de indruk is, valt te betwisten...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Arno laat z'n 'versiermoves' zien, indrukwekkend? In Lang Leve de Liefde is Jolanda benieuwd naar de versiertrucs van Arno. Hoe pakt hij het eerste contact aan? Arno wil dat best vertellen, hij staat er zelfs voor op van de bank om z'n 'moves' te laten zien. Of Jolanda onder de indruk is, valt te betwisten... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Dave wilt Iris wel zoenen maar durft niet, 'ben bang om afgewezen te worden' (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Koen en Talitha stoeien in bed! Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: hit Let it go in een nieuw 'vals jasje' gestoken Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV