Heftig: twee mogelijke explosieven gevonden bij lunchroom in Arnhem

Heftig: twee mogelijke explosieven gevonden bij lunchroom in Arnhem

Er zijn mogelijk twee explosieven gevonden bij een lunchroom in Arnhem. "De omgeving is afgesloten geweest, er zijn een hele hoop hulpdiensten gekomen", zegt de politie. De situatie is weer onder controle.

Heftig: twee mogelijke explosieven gevonden bij lunchroom in <em>Arnhem</em> Er zijn mogelijk twee explosieven gevonden bij een lunchroom in Arnhem. "De omgeving is afgesloten geweest, er zijn een hele hoop hulpdiensten gekomen", zegt de politie. De situatie is weer onder controle. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: grote uitslaande brand bij revalidatiecentrum Arnhem (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: bestuurder en vijf kinderen gewond na ernstig ongeval Zeeland (video) Bekijk deze video » Bijzonder: Harry Styles doet gender reveal voor Nederlandse fan Romy Bekijk deze video » Hart van Nederland: enorme brand in grote varkenstal in Groningse Beerta Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's