Zien: Joran van der Sloot tijdelijk naar VS overgebracht om zaak Natalee Holloway

Zien: Joran van der Sloot tijdelijk naar VS overgebracht om zaak Natalee Holloway

Zien: <em>Joran van der Sloot</em> tijdelijk naar VS overgebracht om zaak Natalee Holloway Video: Joran van der Sloot aangevallen door gevangenisbende Joran van der Sloot is overgebracht naar de Verenigde Staten. De Nederlandse crimineel is door de Peruaanse autoriteiten overgedragen aan de VS voor een tijdelijke uitlevering vanwege het onderzoek naar de verdwijning van Natalee Holloway. Van der Sloot zit in de gevangenis in Peru voor de moord op Stephany Flores in 2010. Hij wordt ook al jaren in verband gebracht de zaak rond Holloway, die in 2005 vermist raakte. De uitlevering gaat overigens niet om haar vermissing maar om afpersing, hij zou hebben geprobeerd Holloways nabestaanden naar haar lichaam te leiden als hij 25.000 dollar zou krijgen. Haar lichaam is nooit gevonden. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: uitlevering Joran van der Sloot in beeld, Nederlander gaat naar VS (video) Bekijk deze video » John van den Heuvel over uitlevering Joran van der Sloot: 'Hij kan een deal sluiten' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Thursday 8 June 2023 om 15:26

Video: Joran van der Sloot aangevallen door gevangenisbende

Joran van der Sloot is overgebracht naar de Verenigde Staten. De Nederlandse crimineel is door de Peruaanse autoriteiten overgedragen aan de VS voor een tijdelijke uitlevering vanwege het onderzoek naar de verdwijning van Natalee Holloway. Van der Sloot zit in de gevangenis in Peru voor de moord op Stephany Flores in 2010. Hij wordt ook al jaren in verband gebracht de zaak rond Holloway, die in 2005 vermist raakte. De uitlevering gaat overigens niet om haar vermissing maar om afpersing, hij zou hebben geprobeerd Holloways nabestaanden naar haar lichaam te leiden als hij 25.000 dollar zou krijgen. Haar lichaam is nooit gevonden.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's