Een Jaar Van Je Leven: boksende Wendy woest op bange Mirthe

Een Jaar Van Je Leven: boksende Wendy woest op bange Mirthe

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: boksende Wendy woest op bange Mirthe Erik flirt met Mirthe in Een Jaar Van Je Leven: ‘Tu es beautiful’ In Een Jaar Van Je Leven is een aantal deelnemers druk aan het boksen, maar het gaat niet helemaal lekker tussen Wendy en Mirthe. Wendy wordt boos, want Mirthe is bang en deinst terug omdat ze bang is dat ze een klap op haar neus krijgt. Volgens Mirthe doet Wendy het juist allemaal niet goed omdat ze geen afstand houdt. “Het wordt echt knettergek hier”, aldus Wendy. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Einde Een Jaar Van Je Leven voor Wendy? ‘Ik wil gewoon naar huis’ Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: het is raar, het is raar maar waar: een meningsverschil tussen Wendy en Babette Bekijk deze video »

Erik flirt met Mirthe in Een Jaar Van Je Leven: ‘Tu es beautiful’

In Een Jaar Van Je Leven is een aantal deelnemers druk aan het boksen, maar het gaat niet helemaal lekker tussen Wendy en Mirthe. Wendy wordt boos, want Mirthe is bang en deinst terug omdat ze bang is dat ze een klap op haar neus krijgt. Volgens Mirthe doet Wendy het juist allemaal niet goed omdat ze geen afstand houdt. “Het wordt echt knettergek hier”, aldus Wendy.

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV