Man die kinderen met mes aanviel op speelplaats Frankrijk gearresteerd: bekijk de beelden

Man die kinderen met mes aanviel op speelplaats Frankrijk gearresteerd: bekijk de beelden

Man die <em>kinderen</em> met mes aanviel op speelplaats Frankrijk gearresteerd: bekijk de beelden De man die donderdagochtend kinderen en volwassenen aanviel met een mes op een speelplaats in Frankrijk, is opgepakt. Hierbij zijn zes mensen gewond geraakt, waaronder vier kinderen. Een van de kindjes is Nederlands. De dader is een 31-jarige vluchteling uit Syrië, hij raakte gewond bij zijn arrestatie. Een motief voor deze afgrijselijke daad in de Franse stad Annecy is nog niet bekend. In de video hierboven zie je beelden van de afgezette speelplaats. Hieronder zie je in een video van NU.nl waarin de dader wordt gearresteerd. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NU.nl (@nu.nl) Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Tragisch: meisje (9) overleden, vader waarschijnlijk dader van gezinsdoding. Bekijk deze video » Tragisch: schietpartij op basisschool Servië, ouders 13-jarige schutter aangehouden Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De man die donderdagochtend kinderen en volwassenen aanviel met een mes op een speelplaats in Frankrijk, is opgepakt. Hierbij zijn zes mensen gewond geraakt, waaronder vier kinderen. Een van de kindjes is Nederlands. De dader is een 31-jarige vluchteling uit Syrië, hij raakte gewond bij zijn arrestatie. Een motief voor deze afgrijselijke daad in de Franse stad Annecy is nog niet bekend.

In de video hierboven zie je beelden van de afgezette speelplaats. Hieronder zie je in een video van NU.nl waarin de dader wordt gearresteerd.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV