Zien: Joran van der Sloot overgeleverd aan VS

Zien: Joran van der Sloot overgeleverd aan VS

Thursday 8 June 2023 om 21:20

Zien: Joran van der Sloot tijdelijk naar VS overgebracht om zaak Natalee Holloway

Op dit moment is het vliegtuig, met Joran van der Sloot aan boord, aan het landen in de Verenigde Staten. In Alabama wordt Joran verwacht voor een nieuwe rechtszaak over het oplichten van de moeder van Natalee Holloway.

Uitgeleverd
Joran werd in Peru al overgedragen aan de FBI, de geheime dienst van de VS. Van der Sloot zit momenteel nog een 28-jarige gevangenisstraf uit in Peru voor de moord op Stephany Flores. Daarna zou hij aan de VS worden uitgeleverd om daar een nieuwe straf uit te zitten. Voorlopig gaan we Joran van der Sloot nog niet op straat zien. Op Twitter is duidelijk te zien dat de zaak rond Natalee's verdwijning nog altijd diep zit bij de Amerikanen.

Bekijk de beelden hieronder.

Zien: <em>Joran van der Sloot</em> overgeleverd aan VS Zien: Joran van der Sloot tijdelijk naar VS overgebracht om zaak Natalee Holloway Op dit moment is het vliegtuig, met Joran van der Sloot aan boord, aan het landen in de Verenigde Staten. In Alabama wordt Joran verwacht voor een nieuwe rechtszaak over het oplichten van de moeder van Natalee Holloway. UitgeleverdJoran werd in Peru al overgedragen aan de FBI, de geheime dienst van de VS. Van der Sloot zit momenteel nog een 28-jarige gevangenisstraf uit in Peru voor de moord op Stephany Flores. Daarna zou hij aan de VS worden uitgeleverd om daar een nieuwe straf uit te zitten. Voorlopig gaan we Joran van der Sloot nog niet op straat zien. Op Twitter is duidelijk te zien dat de zaak rond Natalee's verdwijning nog altijd diep zit bij de Amerikanen. Bekijk de beelden hieronder. Bekijk ook Video: Joran van der Sloot na drugssmokkel tot 2045 in de gevangenis Bekijk deze video » John van den Heuvel over drugshandel Joran van der Sloot: "Redelijk inventief" (video) Bekijk deze video » Video: Kees van der Spek legt uit hoe Joran van der Sloot drugs de gevangenis in smokkelde Bekijk deze video » John van den Heuvel bij 538 over tijdelijke uitlevering Joran van der Sloot aan Amerika Bekijk deze video » Video: Joran van der Sloot aangevallen door gevangenisbende Bekijk deze video » Zien: uitlevering Joran van der Sloot in beeld, Nederlander gaat naar VS (video) Bekijk deze video » John van den Heuvel over uitlevering Joran van der Sloot: 'Hij kan een deal sluiten' (video) Bekijk deze video » De lucht in New York kleurt oranje, een van de slechtste luchtkwaliteiten ter wereld! Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Joran van der Sloot overgeleverd aan VS

Actuele video's

Meer actuele video's