André Hazes: 'Hierom overtrad ik de wet en daar heb ik geen spijt van' (Shownieuws)

André Hazes: 'Hierom overtrad ik de wet en daar heb ik geen spijt van' (Shownieuws)

Vrijdag 9 juni 2023 om 08:32

André Hazes is weer eens in opspraak: samen met zijn terugkerende ex Monique moet hij voor de rechter komen omdat ze vorig jaar hun zoontje André jr. buiten de schoolvakantie om mee op reis naar Amerika namen. Wat vindt hij ervan dat hij zich daarvoor moet verantwoorden? 'Het is anders gegaan dan naar buiten wordt gebracht maar ik heb iets gedaan wat niet mag. Als er consequenties zijn dan moet ik die dragen.' Heel volwassen.

'Beste keuze ooit'
Omdat hij op dat moment in scheiding lag met Monique en ze het toch voor de zoveelste keer weer met elkaar wilden gaan proberen, en hun zoontje een fijne vakantie wilden bezorgen, vond de zanger dat hij best de wet mocht overtreden: 'Achteraf is dat de beste keuze ooit geweest.'

Bekijk het hele gesprek met Hazes hieronder, in het fragment van Shownieuws

André Hazes: 'Hierom overtrad ik de wet en daar heb ik geen spijt van' (<em>Shownieuws</em>) André Hazes is weer eens in opspraak: samen met zijn terugkerende ex Monique moet hij voor de rechter komen omdat ze vorig jaar hun zoontje André jr. buiten de schoolvakantie om mee op reis naar Amerika namen. Wat vindt hij ervan dat hij zich daarvoor moet verantwoorden? 'Het is anders gegaan dan naar buiten wordt gebracht maar ik heb iets gedaan wat niet mag. Als er consequenties zijn dan moet ik die dragen.' Heel volwassen. 'Beste keuze ooit'Omdat hij op dat moment in scheiding lag met Monique en ze het toch voor de zoveelste keer weer met elkaar wilden gaan proberen, en hun zoontje een fijne vakantie wilden bezorgen, vond de zanger dat hij best de wet mocht overtreden: 'Achteraf is dat de beste keuze ooit geweest.' Bekijk het hele gesprek met Hazes hieronder, in het fragment van Shownieuws Bekijk ook Is nieuwe single André Hazes sneer naar Monique? ‘Als je wil dat ik je man ben’ Bekijk deze video » Zien: André Hazes openhartig over toekomst met Monique Westenberg Bekijk deze video » Secret Duets: Bridget Maasland zingt met Emma Heesters Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's