Estavana Polman gaat Beter Laat Dan Nooit presenteren: 'Superleuk! Die gaat keten met de mannen'

Estavana Polman gaat Beter Laat Dan Nooit presenteren: 'Superleuk! Die gaat keten met de mannen'

Opvallend nieuws in tv-land: SBS6 heeft niemand minder dan Estavana Polman gevraagd om Beter Laat Dan Nooit, dat de zender overneemt van RTL4, te gaan presenteren. Ze gaat op reis naar Azië met Henny Huisman, Frits Barend, Edwin Rutten & Ad Visser.

'Feestje bouwen'
Shownieuws-deskundige Anouk Smulders is er dolenthousiast over: 'Ik vind het superleuk. Ze is lekker recht door zee en ik denk dat ze enorm gaat keten met die mannen, dat ze echt een feestje gaat bouwen.'

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Estavana Polman gaat <em>Beter Laat Dan Nooit</em> presenteren: 'Superleuk! Die gaat keten met de mannen' Opvallend nieuws in tv-land: SBS6 heeft niemand minder dan Estavana Polman gevraagd om Beter Laat Dan Nooit, dat de zender overneemt van RTL4, te gaan presenteren. Ze gaat op reis naar Azië met Henny Huisman, Frits Barend, Edwin Rutten & Ad Visser. 'Feestje bouwen'Shownieuws-deskundige Anouk Smulders is er dolenthousiast over: 'Ik vind het superleuk. Ze is lekker recht door zee en ik denk dat ze enorm gaat keten met die mannen, dat ze echt een feestje gaat bouwen.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook André Hazes: 'Hierom overtrad ik de wet en daar heb ik geen spijt van' (Shownieuws) Bekijk deze video » Secret Duets: Bridget Maasland zingt met Emma Heesters Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's