HEFTIG: duif doorboord met pijl in Den Haag (video)

HEFTIG: duif doorboord met pijl in Den Haag (video)

Vrijdag 9 juni 2023 om 09:51

Veel mensen in Nederland ondervinden overlast van duiven, door sommigen ook wel vliegende ratten genoemd. Maar om de vogels nou te beschieten met een scherpe pijl gaat natuurlijk echt wat ver. Toch is dat exact wat er gebeurd is in Den Haag.

Beelden van de doorboorde duif (die de aanval overigens wel overleefde) zie je hieronder, in de video van Hart van Nederland

HEFTIG: duif doorboord met pijl in Den Haag (<em>video</em>) Veel mensen in Nederland ondervinden overlast van duiven, door sommigen ook wel vliegende ratten genoemd. Maar om de vogels nou te beschieten met een scherpe pijl gaat natuurlijk echt wat ver. Toch is dat exact wat er gebeurd is in Den Haag. Beelden van de doorboorde duif (die de aanval overigens wel overleefde) zie je hieronder, in de video van Hart van Nederland Bekijk ook André Hazes: 'Hierom overtrad ik de wet en daar heb ik geen spijt van' (Shownieuws) Bekijk deze video » Secret Duets: Bridget Maasland zingt met Emma Heesters Bekijk deze video » Estavana Polman gaat Beter Laat Dan Nooit presenteren: 'Superleuk! Die gaat keten met de mannen' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's