Ongeluk Assendelft: fietser overleden na aanrijding (video)

Ongeluk Assendelft: fietser overleden na aanrijding (video)

Vrijdag 9 juni 2023 om 10:40

Vrijdagochtend is een jonge fietser overleden na een verkeersongeval in Assendelft (Noord-Holland). Omstreeks acht uur is het slachtoffer (wiens fiets door de harde klap doormidden is gebroken) aangereden door een auto, zo meldt de politie.

Trauma-heli
Ondanks dat een trauma-helikopter al snel ter plaatse was mocht hulp helaas niet meer baten. De bestuurder is aangehouden en er is een onderzoek in gang gezet.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Ongeluk <em>Assendelft</em>: fietser overleden na aanrijding (video) Vrijdagochtend is een jonge fietser overleden na een verkeersongeval in Assendelft (Noord-Holland). Omstreeks acht uur is het slachtoffer (wiens fiets door de harde klap doormidden is gebroken) aangereden door een auto, zo meldt de politie. Trauma-heliOndanks dat een trauma-helikopter al snel ter plaatse was mocht hulp helaas niet meer baten. De bestuurder is aangehouden en er is een onderzoek in gang gezet. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook HEFTIG: duif doorboord met pijl in Den Haag (video) Bekijk deze video » Gênant: Karin (De Scheetjes) snapt niet dat haar Lang Leve de Liefde-date haar niet herkent Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's