Een Jaar Van Je Leven: Erik maakt iets smerigs van bliktelefoon, ‘Dit is een sekslijn!’

Een Jaar Van Je Leven: Erik maakt iets smerigs van bliktelefoon, ‘Dit is een sekslijn!’

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Erik maakt iets smerigs van bliktelefoon, ‘Dit is een sekslijn!’ Erik flirt met Mirthe in Een Jaar Van Je Leven: ‘Tu es beautiful’ In Een Jaar Van Je Leven hebben ze een bijzondere manier gevonden om te communiceren, de kandidaten zijn zeer verrast als ze elkaar goed kunnen verstaan via de bliktelefoon. Ze praten over en weer en delen complimenten uit. Totdat Erik er iets smerigs van maakt door ‘slaap lekker en droom vies’ tegen Babette te zeggen. “Dat is dirty! Wat is dit?”, is een reactie. “Dit is gewoon een sekslijn, hallo!” Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Einde Een Jaar Van Je Leven voor Wendy? ‘Ik wil gewoon naar huis’ Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: het is raar, het is raar maar waar: een meningsverschil tussen Wendy en Babette Bekijk deze video »
Vrijdag 9 juni 2023 om 13:03

Erik flirt met Mirthe in Een Jaar Van Je Leven: ‘Tu es beautiful’

In Een Jaar Van Je Leven hebben ze een bijzondere manier gevonden om te communiceren, de kandidaten zijn zeer verrast als ze elkaar goed kunnen verstaan via de bliktelefoon. Ze praten over en weer en delen complimenten uit. Totdat Erik er iets smerigs van maakt door ‘slaap lekker en droom vies’ tegen Babette te zeggen. “Dat is dirty! Wat is dit?”, is een reactie. “Dit is gewoon een sekslijn, hallo!”

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's