De Roelvinkjes komen terug op de buis: wat kunnen we ervan verwachten?

De Roelvinkjes komen terug op de buis: wat kunnen we ervan verwachten?

<em>De Roelvinkjes</em> komen terug op de buis: wat kunnen we ervan verwachten? Zie hierboven hoe Dries Roelvink de show steelt met knikkeren De Roelvinkjes komen weer terug op de buis, maar wat heeft het aankomende seizoen allemaal te bieden? "Je gaat zien hoe, vooral Donny en ik, zich ontplooid hebben van jongetjes tot mannen", vertelt Dave Roelvink. Ook op het gebied van liefde en relaties is er een hele hoop veranderd bij de mannen. "Dat contrast is grappig om te zien", voegt Dave toe. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) Het nieuwste seizoen van De Roelvinkjes is binnenkort te zien bij Videoland. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Deze 'Griekse' kant Dave Roelvink kent niemand, bekijk de beelden Bekijk deze video » De Roelvinkjes zijn weer terug: bekijk de aankondiging Bekijk deze video » Donny Roelvink: 'Mijn vriendin wil niet op de voorgrond staan' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
De Roelvinkjes komen terug op de buis: wat kunnen we ervan verwachten?

Zie hierboven hoe Dries Roelvink de show steelt met knikkeren

De Roelvinkjes komen weer terug op de buis, maar wat heeft het aankomende seizoen allemaal te bieden? "Je gaat zien hoe, vooral Donny en ik, zich ontplooid hebben van jongetjes tot mannen", vertelt Dave Roelvink. Ook op het gebied van liefde en relaties is er een hele hoop veranderd bij de mannen. "Dat contrast is grappig om te zien", voegt Dave toe.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

Het nieuwste seizoen van De Roelvinkjes is binnenkort te zien bij Videoland. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's