Video: tienduizenden vissen dood na damdoorbraak Oekraïne

Video: tienduizenden vissen dood na damdoorbraak Oekraïne

Video: tienduizenden vissen dood na <em>damdoorbraak Oekraïne</em> Waar hele dorpen in de provincie Cherson worden geëvacueerd vanwege overstromingen als gevolg van de damdoorbraak, kampen dorpen stroomopwaarts van de dam juist met een watertekort. Doordat het water te snel is gezakt zijn tienduizenden vissen op het droge komen te liggen. De inwoners van de provincie doen er alles aan om de vissen te redden, zo zie je in bovenstaande video van RTL Nieuws. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. De lucht in New York kleurt oranje, een van de slechtste luchtkwaliteiten ter wereld! Bekijk deze video » Video: glazenwassers zitten vast op tientallen meters hoogte in Eindhoven Bekijk deze video » RTL Nieuws: 'Joran van der Sloot werkt zich steeds verder in de nesten' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: tienduizenden vissen dood na damdoorbraak Oekraïne

Waar hele dorpen in de provincie Cherson worden geëvacueerd vanwege overstromingen als gevolg van de damdoorbraak, kampen dorpen stroomopwaarts van de dam juist met een watertekort. Doordat het water te snel is gezakt zijn tienduizenden vissen op het droge komen te liggen. De inwoners van de provincie doen er alles aan om de vissen te redden, zo zie je in bovenstaande video van RTL Nieuws.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV